elmaplan
P.M.H. Radiátorok
Rems
Hutterer-lechner (HL)
McAlpine
Viega
Styron
Alföldi
Kludi
Teka
Dunaferr
Betatherm
Cats
Plassism
Vogel & Noot
Herz
Pannon Pipe
A SAVAL szaniter termékcsaládhoz két egymástól formailag eltéro mosdókagyló tartozik, ám ezek termékegyüttese mégis összhangot biztosít A Dynamic mosdó jellegzetessége a friss, korszeru formája mellett kiváló ára és a funkcionalitás együttes kombinációja. Míg az Elegant mosdókagyló különleges hangulatot hoz fürdoszobájába, nyugodt eleganciát kölcsönözve otthonának. A SAVAL család többi kerámiaeleme pontosan illeszkedik a Dynamic és Elegant mosdókhoz, hogy az Ön fürdoszobája megfeleljen esztétikai elképzeléseinek és pénzügyi lehetoségeinek egyaránt.
Azért, hogy a fürdoszobájában se legyen helyszukében, az itt bemutatott Elegant mosdókagyló három különbözo méretben kapható.
Mindegy, hogy a funkcionálisan esztétikus Dynamic vagy a design-orientált Elegant mosdó mellett dönt, megállapíthatja: nem csak a termék vonzó, hanem az ára is.
Ízlésének megfeleloen kombinálhatja fürdoszobájában a Dynamic vagy az Elegant mosdót a többi SAVAL fürdokerámia-elemmel, hogy fürdoszobája vagy WC-helyisége egységes képet mutasson. A berendezés stílusa tehát Öntol függ, hiszen a SAVAL fürdoszoba-kerámia lehetoséget nyújt kreatív megvalósítására.


powered by feba