elmaplan
P.M.H. Radiátorok
Rems
Hutterer-lechner (HL)
McAlpine
Viega
Styron
Alföldi
Kludi
Teka
Dunaferr
Betatherm
Cats
Plassism
Vogel & Noot
Herz
Pannon PipeTöltse le az elmaplan katalógust PDF formátumban. (3,93 MB)

elmaplan WF32

Az elmaplan WF32 válaszfalak anyaga alkalmazható a fokozott igénybevételű nedves környezetekben is. Szerkezete és megjelenése azonos és kompatibilis az Elmplan S32 rendszerrel. A speciális vízálló szendvicsszerű fallapjai lehetővé teszik használatát mindenütt, ahol a válaszfalak a víz, illetve a vízgőz káros hatásának vannak kitéve, mindenekelőtt a zuhanyzókban, uszodákban, üzemhelyiségekbe, stb. A 32mm vastagságú lemez magvát az extrudált polisztirol alkotja, amelynek mindkét oldalán 2 mm vastagságú magasnyomású melamín felületű laminát-burkolat van. Ezen válaszfalak egyebek közt kombinálhatók a masszív szerkezetű Palme TD Drive típusú zuhanykabinokkal is, és az üzemi zuhanyzó helységek kialakításakor szintén optimális megoldásként mutatkoznak. A válaszfal anyagának az a jelentős előnye, hogy a más hasonló magasnyomású laminátból készült vékonyfalú rendszerekkel szemben nagyon magas a stabilitása és szilárdsága, amelyet a felhasznált alapanyag vastagsága biztosít. Megegyezés alapján a standard színeket lehetséges más színvariánsra felcserélni az EGGER cég színpaletta mintái szerint.


elmaplan S32

Időálló design, stabilitás, ellenálló képesség és variálhatóság. Ezek az Elmaplan S 32 fő jellemzői. Ez a leggyakrabban használt rendszer kitűnik az egyes alkotó részek magas színvonalával és kidolgozottságával. Gyors, időálló, kedvező árfekvésű. Alkalmas a WC kabinok, masszázs helyiségek, öltöző fülkék, szoláriumok és más hasonló helyiségek kialakítására. Az Elmaplan S 32 válaszfalak nem standard méretekben készülnek, ezért a vásárló kívánsága szerint előállítható bármilyen tervrajz szerinti méretben, beleértve a rendszertelen elhelyezéseket és szögeket is. Az alapszínek mellett az EGGER cég tarka színválasztékából választhatók egyéb színlehetőségek is.
Az Elmaplan S 32 válaszfalak az erősén sűrített 32 mm vastagságú forgácslemezekből készülnek, amelyeknek mindkét oldala be van vonva 2 mm vastagságú magasnyomású melamín burkolattal. A lemezek élei eloxi-alumínium profilokkal, és az ajtórészek érintkezési helyén gumitömítéssel vannak ellátva. A felállítási rektifikációs rozsdaálló támasztók műanyag alátétkorongokkal vannak kibővítve. Az ajtószárnyak két pántra vannak illesztve, és el vannak látva a biztonsági vészkinyitási nyitószerkezettel és jelzőfelirattal: szabad-foglalt. A standard magasság 2050 mm, beleszámítva a 100 mm-es alátámasztókat is.


powered by feba