elmaplan
P.M.H. Radiátorok
Rems
Hutterer-lechner (HL)
McAlpine
Viega
Styron
Alföldi
Kludi
Teka
Dunaferr
Betatherm
Cats
Plassism
Vogel & Noot
Herz
Pannon Pipe


  Dunaferr Plussz csoradiátor

A Dunaferr Plussz csoradiátor olyan modern megjelenésu törülközoszárító futotest, amellyel divatos és esztétikus formában valósítható meg a fürdok, WC-k, konyhák, gardróbok és egyéb helyiségek futése.

Bovített funkció
A belso tér felmelegítésén túl járulékosan még törülközok, fürdolepedok, apróbb ruhanemuk szárítására is lehetoséget nyújt. Modern, formatervezett külseje a magas építészeti igényeket is kielégíti.
A lakás díszítoelemeként is alkalmazható. Lekerekített és sima csovégei óvnak a sérüléstol. Könnyen tisztítható, kellemes homérsékletet biztosít.

Kettos felhasználhatóság
A fürdoszoba-radiátorok belso téri futotestek, a meleg vizes futoberendezések eloírásainak felelnek meg. Alkalmazhatók egy- és kétcsöves szivattyús futési rendszerekben. Az utólag beszerelheto elektromos futopatron lehetové teszi a futési szezonon kívüli, a központi futéstol független alkalmazását.

Egyedi kivitel
A futotestek kizárólag készre lakkozott kivitelben kerülnek forgalomba, fehér vagy a megrendelo igénye szerinti RAL és szaniter színben. Az elektrosztatikus úton felhordott és magas hofokon beégetett fedoréteg tartós, selyemfényu bevonatot és esztétikus külsot eredményez.
Dunaferr tagosradiátor

A tagosradiátor a melegvizes futési rendszer hagyományos holeadó eleme, mely 110 C-ig meleg vízzel és 6 bar üzemi nyomásig alkalmazható (próbanyomás 9 bar).
A radiátor tömbök 3-20 tagszámmal készülnek. A különbözo tagszámú tömbök közcsavar alkalmazásával szükség esetén tovább tömbösíthetok. A tagosradiátor magas mechanikai szilárdsága a radiátoron sérülésmentességet biztosít esetleges kisebb erobehatolások ellenében.
A kétcsöves és egycsöves futési rendszerben való alkalmazhatóságon kívül szivattyús és gravitációs rendszerben is alkalmazható.

Alapanyag
Hidegen hengerelt, jól hegesztheto, 1,25 mm vastagságú acéllemez, mely megfelel az MSZ EN 10130 szabványnak.

Felületvédelem
Az átmeneti korrózióvédelmet elektroforetikus alapozó festékbevonat biztosítja. A csatlakozó nyílásokat muanyag dugók zárják le, melyek megakadályozzák a tárolás ideje alatt a szennyezodés és nedvesség bejutását.
Dunaferr lux-n

A Dunaferr lux-n lapradiátor a melegvizes futési rendszer korszeru és gazdaságos építoeleme. A kiváló minoségu, környezetbarát anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológiával gyártott termék teljes egészében megfelel a kor követelményeinek. Igényes kivitelével természetes könnyedséggel simul környezetébe. A hagyományos futotesteknél nagyobb részarányú sugárzó holeadás a gazdaságos üzemeltetést, a kisebb építési mélység az adott helyiség jobb helykihasználását, az egyszeru felületek a tisztántarthatóságot segítik elo.
E futotest alkalmazható minden szivattyús melegvíz-futési rendszerben (egycsöves, kétcsöves). A csovezeték acélból, rézbol és bármilyen muanyagból készülhet, amely oxigén diffúzióra nem hajlamos.
A radiátor minden tekintetben megfelel az MSZ EN 442 szabvány eloírásainak.

Kiváló hoteljesítmény
A hagyományos futési rendszereket 90/70 C-os futovíz homérsékletre méretezik, az energiatakarékosságra való törekvés eredménye lett az alacsonyabb 75/65 C-os futovíz homérséklet, amely igénynek a LUX-N radiátor megfelel. A futotestek csekély vízmennyisége, gyors szabályozhatóságot biztosít, mely energiamegtakarítást jelent a felhasználónál.

powered by feba